Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Videon till Maltas bidrag Coming Home med Firelight

När gruppen Firelight tog hem segern i Maltas eurovisionuttagning med Coming Home var jag inte särskilt imponerad - men sedan dess har den vuxit sig på mig rejält och hör till dem jag helst lyssnar på faktiskt.

Sedan de vann på Malta har de också hunnit arbeta om låten en bit  - och spela in en officiell video till den. Videon uppmärksammar att det i år är 100 år sedan första världskriget bröt ut och tillägnas de som aldrig kom hem igen när det avslutades. Den byggs upp omkring sex känslostarka situationer soldaterna upplevde under kriget vilket i hög grad bidrar till att ge låten nytt djup och mening.

Jag börjar tro att det kan gå riktigt bra för Malta i Köpenhamn - här är videon:

Videon till Maltas bidrag Coming Home med Firelight Reviewed by Pierre on 16:09:00 Rating: 5

5 kommentarer:

 1. Gillar videon men låten är fortfarande trist och kommer aldrig igång för min del. Känns dessutom BETYDLIGT mer som en kopia än vad Estlands låt gör! Blir däremot inte förvånad om Malta går till final.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad tänker du att den kopierar? Min första tanke var att den låter lite åt Mumford & Sons-hållet, men jag kan inte säga att jag tycker den är särskilt lik någon enskild låt.

   Radera
  2. Det är just Mumford and Sons jag tänker på. Framför allt 'I Will Wait'.

   Radera
 2. Jag får på allvar vinnarvibbar när jag hör låten!

  SvaraRadera
 3. En av de bästa i år!!! Förtjänar finalplats och topp tio minst!

  SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.