Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Videon till Norges bidrag Silent Storm med Carl Espen

Årets norska bidrag Silent Storm med Carl Espen har visat sig vara en riktig vattendelare! Antingen talar man om den som årets bästa och en möjlig vinnare i Köpenhamn - eller som en sömnig ballad som kommer att hålla Norge utanför finalen!

Spelbolagen är fortfarande snarare inne på segermöjligheterna - för närvarande är Norge andrahandsfavorit efter Armenien medan Sveriges oddssätts som trea. Själv sitter jag också med på det tåget och tycker att låten hör till årets allra starkaste - och är helt säker på att Norge får vara med och leka i eurovisionfinalen även i år.

Nu har låten också fått en video - som ser ut så här:

Du hittar alla bidragen som är klara för Köpenhamn samt fler officiella videor här.
Videon till Norges bidrag Silent Storm med Carl Espen Reviewed by Pierre on 07:19:00 Rating: 5

1 kommentar:

  1. Det är inte ens en ballad, det är en enkel, avskalad visa, som visserligen berör men i mina ESC-öron blir för tråkig i längden, alltså ju mer man hör den. Så kommer absolut gå vidare till final men inte vinna, finns både bättre och mer berörande bidrag som kan göra det. Fast "Mother", han sjunger jättebra och den är fin, men texten klarar jag bara inte av! Himla synd... Annars gillar jag Ungern och Italien bl.a. Heja Sanna!

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.