Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Ny version av Sloveniens bidrag

Idag släpptes en ny version av Sloveniens bidrag Round and Round med sångerskan och flöjtisten Tinkara Kovač tillsammans med den nyinspelade officiella videon!

Jag var inte särskilt imponerad av versionen som vann den slovenska uttagningen EMA, men förändringarna i den nya versionen är ganska omfattande - och alla bidrar till att göra låten till ett starkare bidrag. Framför allt har man gett låten ett modernare sound och där jag tyckte att låten förut lätt platt så har man byggt in en dynamik som leder fram mot ett crescendo där Tinkara nu får ta ett gäng högre toner som inte fanns med i originalet.

Slovenerna stärker härmed definitivt sina aktier i kampen om en finalplats! Inte bara har man förbättrat sin låt - konkurrensen i genren folktoner med modern touch är minimal i år. Här är den nya versionen av Round and Round med Tinkara Kovač i den officiella videon:

Ny version av Sloveniens bidrag Reviewed by Pierre on 11:40:00 Rating: 5

2 kommentarer:

  1. Har precis gjort en video på min topp 37 som jag snart ska lägga upp på Youtube. Väntar med att lyssna på den nya versionen så att jag inte ändrar uppfattning helt och tvingas ändra om! XD

    SvaraRadera
  2. Har nu lyssnat, och är jag döv? Hör faktiskt knappt några skillnader alls. Den enda som verkligen sticker ut är att de använt flöjten som outro.

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.