Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Repetitioner i Köpenhamn - första dagen

Nu är vi igång på riktigt! Idag började allvaret i Köpenhamn - de tio första artisterna intog scenen i B&W Hallerne för första gången och fick sedan också en första duvning med pressen. Det handlade om de tio första bidragen i den första semifinalen - bland dem vår egen Sanna Nielsen som hade en lyckad förstadag i Köpenhamn. Du hittar allt om hennes första rep här.

Det är snålt med levande bilder från de här första repen, behållningen av de halvminutlånga klipp som släppts är först och främst buzzet i kroppen av förväntan inför vad som komma skall! Kanske desto intressantare då med klippen från de meet and greet-träffar med pressen som arrangerades för varje artist efter repen. Sanna gjorde ett gott intryck som vanligt och mötte pressen med ödmjukhet och humor - och avslöjade bland annat att hon ännu inte hört ett enda av årets bidrag!

Några små glimtar av vad vi kommer att få se på scenen fick vi trots allt. Mest i iögonenfallande var kanske att ukrainska Mariya Yaremchuk har sällskap på scenen av en manlig dansare i ett ekorrhjul! Eller var det de ryska tvillingarna Tolmachevy som kommer att gunga gungbräda? Döm själv, här nedan har du länkar till en hel drös intressanta klipp från repen och meet and greet-träffarna tillsammans med intervjuer och annat - och därunder ett gäng bilder!

Via eurovision.tv
Via esckaz.com
Armenien: Aram Mp3 - Not Alone
Lettland: Aarzemnieki - Cake To Bake
Estland: Tanja - Amazing
Sverige: Sanna Nielsen Undo
Intervju
Island: Pollapönk - No Prejudice
Albanien: Hersi - One Night's Anger
Intervju
Ryssland: Tolmachevy Sisters Shine
Intervju
Azerbajdzjan: Dilara Kazimova Start a fire
Ukraina: Mariya Yaremchuk Tick-Tock
Belgien: Axel Hirsoux - Mother
Estland

Albanien

Lettland

Belgien

Ryssland

Ukraina
Bilder: eurovision.tv
Repetitioner i Köpenhamn - första dagen Reviewed by Pierre on 20:00:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.