Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Repetitioner i Köpenhamn - tredje dagen

Idag var det dags för de tio sista semifinalisterna, de som startar sist i den andra semifinalen, att göra sitt första rep i B&W Hallerne i Köpenhamn!

Det börjar kännas riktigt frustrerande att följa allt på avstånd! Jag vill vara där! Nu! Eurovisiontempen höjs så påtagligt för varje dag, inte minst tack vare all bevakning från folk från plats med bilder från repen, de förväntansfulla artisterna och den grymma scenen! Än så länge får jag nöja mig med att börja packa väskorna - från och med måndag finns Pierre's Schlager på plats i Köpenhamn!

Dagens klipp från repetitionerna bjuder bland annat på den suraste tonen vi hört hittills från repen - den sista man hör från Paula Seling i Rumäniens klipp. Verkligen inte att leka med! Mest otippade gimmick står grekerna för. I slutet av sitt nummer får Freaky Fortune feat. RiskyKidd sällskap på scenen av en snubbe på studsmatta - och snart ansluter två av killarna i hoppandet. Är inte säker på att det där var världens mest lyckade idé...

Här nedan kan du också följa repetitionerna på avstånd - du hittar ett gäng bilder från repen samt länkar till de korta klippen från repen som släppts via den officiella eurovisionsajten, tillsammans med länkar till annat smått och gott - som intervjuer och respektive artisters meet and greet-träffar med pressen.

Via eurovision.tv
Via esckaz.com
Österrike: Conchita Wurst - Rise like a Phoenix
Litauen: Vilija Matačiūnaitė Attention
Finland: Softengine - Something Better
Irland: Can-linn feat Kasey Smith Heartbeat
Vitryssland: TEO - Cheesecake
Makedonien: Tijana Dapčević To the sky
Schweiz: SeBAlter - Hunter Of Stars
Grekland: Freaky Fortune feat. RiskyKidd - Rise Up
Slovenien: Tinkara Kovač  Round And Round
Rumänien: Paula Seling & Ovi Miracle
Intervju
Rumänien

Österrike

Vitryssland

Finland

Grekland

Litauen

Makedonien

Schweiz

Repetitioner i Köpenhamn - tredje dagen Reviewed by Pierre on 18:24:00 Rating: 5

1 kommentar:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.