Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Videon till Sanna Nielsens Undo

Äntligen är den här, den officiella videon till Sveriges eurovisionbidrag Undo med Sanna Nielsen - videon som ska marknadsföra vårt bidrag på upploppet fram till mållinjen i Köpenhamn om dryga två veckor!

Sanna berättar att videon, som är regisserad av Mats Udd, är tänkt att behålla enkelheten från scenshowen, men utan att man upprepar sig. Hon berättar vidare att videon ska förstärka den styrkekänsla som hon känner att låten har. Trots den sorgliga texten så är låten styrka och pondus för henne och hon vill att den ska signalera don't mess with me.

Den effekten uppnår man bland annat med hjälp av frysta blommor och grishjärtan som exploderar när de krossas mot marken. Själv tycker jag att videon fungerar fint i all sin enkelhet även om jag inte riktigt förstår grejen med det där hjärtat - som mest ser ut som en oformlig och svårdefinierbar klump.

Källa: Aftonbladet.
Videon till Sanna Nielsens Undo Reviewed by Pierre on 09:52:00 Rating: 5

4 kommentarer:

 1. Tycker videon är snygg i all sin enkelhet, och ett brustet hjärta är väl inte så svårt att förstå, eller menar du varför man tog ett grishjärta? Kul att du var med hos Schlagerprofilerna, underhållande verkligen. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, symboliken är lättförstådd såklart - värre att se att faktiskt ÄR ett hjärta och inte en klump tegel, ett halvkilo köttfärs, en kokosnöt eller en rejäl skopa glass.

   Kul att du gillade programmet, det var riktigt kul att spela in! Själv avstår jag nog från att lyssna på just det programmet, roligare att höra andras röster. ;)

   Radera
  2. Haha, ja men hon håller det ju framför sitt eget hjärta innan det faller och krossas, men förstår vad du menar...

   Radera
 2. Rysningar som vanligt! Det kommer att gå så otroligt bra för Sanna, känner det på mig :) Både gällande prestation och resultat! Inte långt kvar nu!!

  SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.