Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Repetitioner i Köpenhamn - sjätte dagen

Under den sjätte repetitionsdagen i Köpenhamn var det dags för bidragen som är direktkvalificerade för final, the Big Five och värdlandet Danmark, att inta scenen i B&W Hallerne för första gången - de har ju några dagar mer på sig än konkurrenterna då de ju inte tävlar förrän på lördag!

Det innebär att vi får ta ett steg tillbaka, från de första repen släpps ju bara halvminutlånga smakprov på hur det ser ut och låter - men jag tycker ändå att dagens skörd av klipp gav en hel del!

Klart starkast bland dessa sex tycker jag att Storbritanniens Molly känns - hon sjunger stensäkert och det ser fint ut på scenen. Tydligen håller Europas spelare med mig, för efter dagens rep sjunker hennes odds som en sten - hon har nu passerat Danmarks Basim och är fjärdehandsfavorit till segern.

Störst minus delar jag, en smula motvilligt, ut till Italiens Emma Marrone. Framträdandet känns lojt och trist i dagens korta klipp, vilket känns lite märkligt - att döma av andra liveklipp brukar hon kunna vara ett energiknippe på scenen. Kanske hon håller tillbaka? Frågetecken också för Spaniens Ruth Lorenzo som inte alls låter lika bra stående i regnet live som på studioversionen - rösten blir gärna gäll och jobbig.

I morgon väntar två genrep inför den första semifinalen - och under det andra viktiga repet då de nationella jurygrupperna röstar kommer äntligen Pierre's Schlager att vara på plats i Köpenhamn och B&W Hallerne!

Här nedan har du klipp från dagens rep och artisternas första möte med pressen i ett så kallat meet and greet tillsammans med videosnacks - korta klipp där artisterna bjuder fansen på något extra. Därunder hittar du ett gäng bilder från dagens rep. (Tabellen kommer att kompletteras med ytterligare länkar när de finns tillgängliga.)

Via Eurovision.tv
Via esckaz.com
Tyskland: Elaiza - Is It Right
Storbritannien: Molly - Children Of The Universe
Frankrike: Twin Twin Moustache
Danmark: Basim - Cliche Love Song
Italien: Emma Marrone La mia città
Meet and greet
Spanien: Ruth Lorenzo Dancing in the rain
Meet and greet
Danmark

Storbritannien

Frankrike

Tyskland

Italien

Spanien

Bilder: eurovision.tv
Repetitioner i Köpenhamn - sjätte dagen Reviewed by Pierre on 16:22:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.