Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Sanna Nielsens andra rep i Köpenhamn

Efter en dag av paus igår är det åter full fart med repetitioner i B&W Hallerna idag - alla bidragen i den första semifinalen kör sitt andra varv, däribland så klart Sveriges Sanna Nielsen! Idag framförde hon dessutom nyfrissad sin Undo iförd klänningen hon kommer att tävla i nästa vecka, designad Camilla Thulin.

I motsats till den första omgången av rep (se här) är den här gången pressen på plats i arenan och vi får ta del av hela framträdandet - vi har med andra ord äntligen möjlighet att kolla närmare både på hur det låter och ser ut i sin helhet! Jag måste medge att jag varit en smula orolig på flera fronter - hur det skulle gå att överföra numret till en stor scen, hur det skulle låta med den nya kören och hur den där omtalade klänningen ser ut. Nu tänker jag andas ut - det känns som om tveksamheterna är utraderade på alla punkter!

Det ser hur maffigt ut som helst trots de nödvändiga förändringarna, kören förstärker framförandet utan att ta över och jag gillar verkligen klänningen! Jag tycker Thulin har hittat helt rätt med klänningen som känns smakfull och Sanna, samtidigt som den har edge, känns modern och fångar ögat! Supersnyggt! Här nedan kan du döma själv i klipp från repet tillsammans med ett gäng bilder!

Bland klippen hittar du också hela presskonferensen som följde efter repet, där Sanna bland annat avslöjade att ett nytt album är på gång! Titeln kommer att vara 7 och det släpps den 30 juni.

Bilder: eurovision.tv
Sanna Nielsens andra rep i Köpenhamn Reviewed by Pierre on 14:11:00 Rating: 5

3 kommentarer:

  1. Fan va bra! Känner mig verkligen trygg och stolt över att få vara svensk! :) Självklart så får jag rysningar, vilket jag hoppas Europa också kommer att få

    SvaraRadera
  2. OMG! SHIT POMMFRITT! FY FAAN! SNYGGT! STÅPÄLS! TÅRAR! TJIHOO! TACK SANNA! :)

    SvaraRadera
  3. Klänningen är skitsnygg och Sanna levererar varje gång! Och hon var hur charmig som helst på presskonferensen. Vi sitter säkert!

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.