Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Bosnien Hercegovina mot comeback i Eurovision Song Contest

För två år sedan hoppade Bosnien Hercegovina av Eurovision Song Contest på grund av sviktande ekonomiska förutsättningar, men nu ser det ut att kunna bli comeback inför nästa års upplaga i Wien - den ansvariga tvbolaget BHRT har nämligen lämnat in en ansökan om deltagande till EBU!

Det är dock lite för tidigt att plocka fram champagnen och fira återkomsten. I år gäller nämligen att man har en månad på sig att bestämma sig för om man verkligen vill vara med. Drar man sig ur inom den månaden slipper man böter.

Redan förra året meddelades att man var öppen för en comeback i Köpenhamn om man lyckades lösa den ekonomiska biten med hjälp av sponsorer, men till slut tvingades man kasta in handduken.

Jag hoppas man får till det med deltagande den här gången! Bosnierna tävlade ofta med starka bidrag och mer eller mindre abonnerade på en finalplats i tävlingen de senaste åren.

I år är deadline för att anmäla deltagande satt redan till den 10 oktober och i skrivande stund har 27  länder meddelat att de tänker delta.

Bosnien Hercegovina mot comeback i Eurovision Song Contest Reviewed by Pierre on 09:31:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.