Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Robin Paulsson och Sanna Nielsen programleder Melodifestivalen 2015

Vid en presskonferens idag avslöjade SVT duon som kommer att programleda nästa års melodifestival - Robin Paulsson och Sanna Nielsen!

Ledorden för nästa års tävling är värme, glädje, spänning och mod, och det tror man sig finna i duon Paulsson/Nielsen. Båda kan ta en publik och har en stor vana av att på något sätt jobba med tv. Vi tror att de tillsammans kommer att komplettera varandra och bjuda på överraskningar, säger Christel Tholse Willers, chef för Melodifestivalen 2015.

Jag tycker att man gjort ett strålande val! Man har satsat på folkliga namn med naturlig utstrålning, en rätt perfekt motvikt till allt det där som inte träffade rätt i årets upplaga av tävlingen. Robin Paulsson har under flera år nämnts som en het kandidat för programledarrollen och jag har själv hållit honom som en stor favorit, främst för den varma tonen och träffsäkra humorn i hans egen talkshow Robins. Sanna Nielsen var betydligt mer otippad som det oskrivna blad hon nu är i en sådan här roll, men efter att ha följt henne under eurovisionveckan i Köpenhamn i våras är jag helt övertygad om att hon kommer att fungera även i den. Hon är en ödmjuk stjärna med fötterna på jorden, samtidigt som hon rymmer både humor och värme - allt i kombination med säkerhet, utstrålning och en chosefri naturlighet som man inte kan låta bli att älska.

Nu håller jag tummarna för att duon får ett manus som tonar ner humorn (eller bristen på den) från i år och istället lyfter fram Sannas och Robins egna egenskaper och tillgångar! Vi ser ut att gå mot en fin årgång av vår favorittävling!

Tidigare programledare i Melodifestivalen:

2002: Kristin Kaspersen och Claes Åkesson
2003: Mark LevengoodCharlotte NilssonLena PhilipssonCarola HäggkvistLill-BabsRoger Pontare och Jonas Gardell
2004: Charlotte PerrelliOla Lindholm och Peter Settman
2005: Alexandra PascalidouShan AtciAnnika JankellErik HaagHenrik SchyffertJill JohnsonJohanna WestmanKayo ShekoniMark LevengoodMarkoolio och Micke Leijnegard
2006: Lena Philipsson
2007: Kristian Luuk
2008: Kristian Luuk
2009: Petra Mede
2010: Måns ZelmerlöwDolph Lundgren och Christine Meltzer
2011: Marie Serneholt och Rickard Olsson
2012: Sarah Dawn FinerHelena Bergström och Gina Dirawi
2013: Gina Dirawi och Danny Saucedo
2014: Nour el Refai och Anders Jansson

Källa: SVT Media: Aftonbladet, Expressen, SvD, DN.
Robin Paulsson och Sanna Nielsen programleder Melodifestivalen 2015 Reviewed by Pierre on 13:03:00 Rating: 5

1 kommentar:

  1. Tycker valet av Sanna var väldigt otippat och rätt konstigt, blir lite tjatigt på nåt vis, att hon igen ska stå i fokus fast på ett annat sätt. Då kunde man väl lika bra tagit Shirley Clamp, som sjunger otroligt bra, har en massa humor och har vana som programledare...? Tror inte Sanna kommer göra oss besvikna, men tror heller inte hon kommer överraska så jättemycket och göra "succe" i sin nya roll. Dessutom är jag besviken på att Edward inte kommer tillbaka och fixar till manuset. Robin är ok men hans program är inte direkt jätteroliga inledningsvis där han säkert varit med och skrivit det mesta, så jag undrar jag...

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.