Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Heroes - ny singel med Conchita Wurst

Det har snart hunnit gå ett halvår sedan Conchita Wurst vann Eurovision Song Contest med Rise like a Phoenix. Med en blick tillbaka på halvåret som gått får vi nog konstatera att segern i första hand handlade om Conchita och vad hon står för, i andra hand om hur fantastiskt hon framförde sitt bidrag den där kvällen i Köpenhamn - och först i tredje hand om just själva vinnarlåten. Efter en kort topp precis efter finalen försvann den nämligen snabbt ifrån listorna medan Conchita själv har fortsatt synas och omtalas.

När hon nu sent omsider följer upp sin vinnarlåt är frågan om hon ska kunna fortsätta bli en besökare på topplistorna. Det handlar åter om en ballad, Heroes, och temat är hämtat i samma trakter som föregångaren men den här gången har det satts i en modernare inramning. Jag kan enkelt se Conchita framför mig, som ett givet blickfång framförande den på en storslagen scen - men en hit? Nja, det har jag svårt att se. I ännu högre grad än hennes eurovisionvinnare hade den behövt lyftas av något mer än bara det som örat upplever. Jag kan sträcka mig till ett ok, men inte mer - samtidigt som jag håller tummarna för att nästa singel blir mer upptempo.

Eurovisionfans kan se fram emot flera framträdanden av Conchita framöver - om två veckor medverkar hon i Maltas eurovisionuttagning och i december finns hon med i Albaniens, med stor sannolikhet framförandes den här:Heroes - ny singel med Conchita Wurst Reviewed by Pierre on 16:58:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.