Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Loïc Nottet representerar Belgien i Wien

Loïc Nottet
Idag avslöjades att Belgien kommer att representeras av 17-årige Loïc Nottet i Eurovision Song Contest 2015!

I Belgien turas det flamländska tvbolaget VRT och det franskspråkiga RTBF om att ta fram det belgiska bidraget. I år är det RTBFs tur igen och de gör precis som förra gången det var de som stod för bidraget - de skickar en ung kille med stora framgångar i den inhemska upplagan av The Voice till Eurovision Song Contest.

För två år sedan skickade de vinnaren i den första upplagan av belgiska The Voice, den då 17-årige Roberto Bellarosa som så småningom lyckades nå tolfte plats i Eurovision Song Contest i Malmö med Love Kills. Den här gången skickar de tvåan i den senaste upplagan som avslutades i våras - den jämngamle Loïc Nottet som alldeles nyss fått skivkontrakt med Sony Music.

Mer info om hans eurovisiondeltagande väntas vid en presskonferens senare i månaden, men efter att ha hört lite av vad han gjort förut är jag full av förväntan - det här är onekligen en kille med röstresurser! Med rätt låt kan det här mycket väl leda till snabb upprättelse efter årets magplask med det operatiska moderskomplexet framfört av Axel Hirsoux. Kolla till exempel hans version av John Newmans Love me again som han framförde i The Voice - eller hans senaste släpp, en grym cover på Sias jättehit Chandelier:

Loïc Nottet representerar Belgien i Wien Reviewed by Pierre on 16:38:00 Rating: 5

1 kommentar:

  1. Det känns nästan som att han redan är i final, för med den pipan lär ju juryrösterna regna ner.

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.