Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Schweiz: Lyssna på de tre bidragen från RSI

Häromdagen gjorde jag ju en rejäl genomgång av den inte helt lättgenomträngliga schweiziska eurovisionuttagningen (se här), där jag bland annat berättade att det italienskspråkiga tvbolaget RSI skulle välja sina tre bidrag till den kommande liveauditionspelningen nu idag - och nu har de presenterats!

De tre bidragen har valts ut bland totalt 28 inskickade av en tremannajury bestående av 2008 års schweiziske eurovisionrepresentant Paolo Meneguzzi samt Iris Moné och Simone Tomassini.

Den 7 december väntar nu en liveaudition där de tre kommer att få visa upp sig och göra upp om RSIs enda plats i finalen den 31 januari.

Själv är jag inte särdeles imponerad av de tre men gillar bäst låten som känns minst anpassad för eurovisionformatet, Your Perfume med Elias feat. Zero In On - även om jag hoppas schweizarna i slutändan väljer något helt annat än de här tre. Vi kollar in Your Perfume, därunder hittar du länkar till alla tre:

De tävlande bidragen från italienskspråkiga RSI

The Vad Vuc - Cocktail e fantasmi
Deborah Bough - One, two, three take me back to 23
Elias feat. Zero In On - Your perfume
Schweiz: Lyssna på de tre bidragen från RSI Reviewed by Pierre on 21:39:00 Rating: 5

1 kommentar:

  1. On Your Perfume var ju överlägset bäst av alla låtar (inklusive de du länkade till häromdagen) Och hittills hoppas jag verkligen att den vinner.

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.