Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Första liveframförandet av Nederländernas bidrag

I Nederländerna smider man medan eurovisionjärnet är varmt - i torsdags presenterades bidraget Walk Along med Trijntje Oosterhuis i radio och igår var det dags för det första liveframträdandet!

Det skedde i tvprogrammet The Voice of Holland där Trijntje också är en av coacherna den här säsongen. Vi fick se ett enkelt men ruskigt effektivt framförande som jag tycker bekräftar känslan från presentationen - att det här kan komma att fungera riktigt bra i Wien i maj. Trijntje har både rösten och scennärvaron för att bära upp låten, en låt med en riktig öronmask till refräng - jag har gått och nynnat på den konstant sedan den släpptes i torsdags.

Holländarna verkar redan ha tagit sitt bidrag till sitt hjärta, just nu toppar låten landets försäljningslista på iTunes. Just där någonstans finns också risken med att vara tidigt ute - att låten snabbt får fötter och når sin peak långt innan det ska tävlas i Wien... Vi får se vad som händer framöver - här är gårdagens urpremiär på en scen för Nederländernas bidrag:

Första liveframförandet av Nederländernas bidrag Reviewed by Pierre on 10:22:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.