Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Nederländernas bidrag presenteras den 11 december

Trijntje Oosterhuis
Redan för en månad sedan avslöjade det nederländska tvbolaget AVROTROS att Nederländerna kommer att representeras av sångerskan Trijntje Oosterhuis med ett bidrag skrivet av Anouk (läs mer här) - nu har man dessutom meddelat att hennes tävlingsbidrag kommer att presenteras redan om en knapp vecka, torsdagen den 11 december.

Presentationen kommer att ske i radioshowen Gouden Uren under programledning av Daniël Dekker, tidigare kommentator för de nederländska sändningarna från Eurovision Song Contest. Nästa torsdags upplaga kommer att gästas av Trijntje själv som kommer att berätta om sitt bidrag och det kommande deltagandet i Eurovision Song Contest i samband med att bidraget presenteras.

Gouden Uren sänds mellan klockan 9 och 12 på förmiddagen och kommer att kunna följas live på nätet.

Riktigt kul det här! December såg länge ut att bli lugnare än på länge på eurovisionfronten, men nu radas godbitarna upp och vi verkar ha en hel del att se fram emot veckorna som är kvar på året! Jag är riktigt spänd på det nederländska bidraget, dels för att man nu två år i rad äntligen lyckats träffa helt rätt i sina val och dels för att låten utlovas vara något helt annat än man förväntar sig från såväl som Anouk som Trijntje!

Nederländernas bidrag presenteras den 11 december Reviewed by Pierre on 01:03:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.