Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Nederländernas eurovisionbidrag har presenterats

Idag presenterades som utlovat Nederländernas eurovisionbidrag Walk Along med Trijntje Oosterhuis i den nederländska radioshowen Gouden Uren.

Trijntje fanns själv på plats i studion och berättade bland annat att hon tycker att låten är väldigt catchy. Annorlunda mot vad man vanligtvis förväntar sig från henne, men att hon är med för att vinna och för att ge allt i sitt deltagande.

Så, sitter hon på en vinnare? Med bara tre bidrag klara så är det givetvis för tidigt att dra några långtgående slutsatser om det - men jo, hon har helt klart grund för att tro på en bra placering! De två senaste åren har Nederländerna uppnått sina bästa placeringar på mången god dag i Eurovision Song Contest, först via AnoukBirds som blev nia och senast via The Common Linnets Calm After the Storm som nådde ända upp till silverplatsen - och nog känns det som om Walk Along kan följa upp dem utan att skämmas för sig.

Låten, som ju är skriven av Anouk, har helt klart både bred appeal och en rejäl klistereffekt i den allsångsvänliga refrängen, allt förstärkt av en sångerska med både rutin, röst och utstrålning! Döm själv, här är det nederländska bidraget i Eurovision Song Contest 2015:


Nederländernas eurovisionbidrag har presenterats Reviewed by Pierre on 17:15:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.