Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Resultatet från audition 3 på Cypern

Igår kväll kunde den som ville rama in julpysslandet med lite cypriotisk eurovision - det var ju dags för audition nummer tre i Cyperns uttagning Eurovision Song Project! Ytterligare tio bidrag ställdes inför den fyrhövdade proffsjuryn bestående av Despina Olympiou, Alex Panayi, Elena Patroklou och Tasos Tryfonos.

Förra veckan hade jag synpunkter på den lite väl generösa juryn som då släppte igenom fler än hälften av de tävlande till nästa rond, trots att så många inte riktigt höll måttet i mina öron. Den här gången var situationen närmast den omvända. Fyra av tio plockades vidare den här gången, vilket kanske var väl snålt - jag gillade till exempel den söta balladen Unicorn skriven av svenskorna Ylva och Linda Persson tillsammans med Georgios Kalpakidis och Michalis Antoniou och framförd av den i Storbritannien boende cypriotiskan Anastasia Liberos. Nåja, det börjar bli rätt trångt i andra ronden redan - jag önskar systrarna Persson lycka till i jakten på den där riktiga fullträffen!

För övrigt snackar vi klasskillnad i startfältet - det skiljer ljusår mellan de som, till större delen helt rättvist, belönades med rungade ja:n igår och de rätt pinsamma bidragen som helt och hållet fick nobben. Lite som de auditions vi annars ser i den inledande fasen av svenska Idol...

Eurovision Song Project tar inte julledigt - i stället ökar man takten! Audition nummer fyra går av stapeln redan på annandagen och sedan följer nummer fem redan två dagar senare, på söndag!

Resultatet från audition 3 i Eurovision Song Project


Olympiou
Panayi
Patroklou
Tryfonos
Resultat
Eleni Irakleus - Dawn
JA
JA
JA
JA
Vidare
Eleonora - Heaven on earth
JA
NEJ
JA
NEJ
Utslagen
Anastasia Liberos - Unicorn
JA
NEJ
NEJ
JA
Utslagen
Doody - Magic
JA
JA
JA
JA
Vidare
Evagoras Evagorou - Chorevo mambo
NEJ
JA
NEJ
JA
Utslagen
Nearchos Evangelou & Charis Savva - Deila den agapo
JA
JA
JA
JA
Vidare
Christina Papaioannou - You can’t stop love
NEJ
NEJ
NEJ
NEJ
Utslagen
Lady Ava - The key is love
NEJ
NEJ
NEJ
NEJ
Utslagen
DJ Perform ft. Stalo Patsia - My aura is bright
NEJ
NEJ
NEJ
NEJ
Utslagen
Christos Rialas - Meine
JA
JA
JA
JA
Vidare
Resultatet från audition 3 på Cypern Reviewed by Pierre on 12:59:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.