Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Lisa Angell sjunger N'oubliez Pas för Frankrike i Wien

Lisa Angell
Efter förra årets jumboplacering i Köpenhamn för Moustache med Twin Twin bestämde sig Frankrike  för att den här gången åter frångå allt vad öppna uttagningar heter och istället utse bidraget till Eurovision Song Contest 2015 internt - och idag presenterades det!

Det ansvariga tvbolaget France2 har meddelat att man tänker skicka sångerskan Lisa Angell och låten  N'oubliez Pas skriven av Robert Goldman till Wien!

Den 46-åriga sångerskan uppmärksammades brett när hon blev inbjuden av Dani Lary att stå tillsammans med honom på scenen i den framgångsrika turnerande showen Le Château des secrets 2009 vilket gav henne möjlighet att synas i tv vilket sin tur ledde till ett skivkontrakt och tre hyggligt säljande album.

Hennes låt premiärframfördes redan i november i samband med en minneshögtid för första världskriget, en inramning som Lisa menar är låtens hem: Vi får inte glömma tragedier, men det är viktigt att samtidigt att minnas det goda som föregick dem - och framför allt att vi är här och kan påverka framtiden.

Fransmännen satsar uppenbarligen på ett säkrare och mer konservativt kort den här gången - den välsjungna balladen. Det låter väl inte heltokigt - fransmännen blir knappast sist i år igen - men inte är det särskilt kul eller eget heller. Jag tror det vill till ett sjuhelsikes framträdande om fransoserna ska nå övre halvan av resultatlistan i år - det återstår att se vad Lisa går för på scenen!

Du hittar allt om de redan färdiga bidragen till Eurovision Song Contest 2015 samt övriga deltagarländers planer här - här är det färska franska bidraget:

Lisa Angell sjunger N'oubliez Pas för Frankrike i Wien Reviewed by Pierre on 15:19:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.