Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Lyssna på låtarna som tävlar i Georgien

Gott nytt år på er! Årets första nyhet är egentligen förra årets sista, för igår på självaste nyårsafton bestämde sig det georgiska tvbolaget GPB för att presentera de fem låtarna som kommer att göra upp i landets nationella final om två veckor, den 14 januari!

För första gången på tre år kommer ju Georgien efter ett par år av interna val att åter välja sitt bidrag i en tvsänd nationell final och bland de inskickade bidragen har en expertjury nu valt ut fem stycken bidrag - ett av dem kommer att få representera Georgien i Wien.

Senast de georgiska tvtittarna fick vara med och bestämma gick det ju fullständigt åt pepparn - man valde ju lågvattenmärket I'm a joker med Anri Jokhadze - men den här gången kan det inte gå fullt så illa. Det finns nämligen inget fullt så dåligt bidrag i årets femma! Jag hör heller ingen eurovisionvinnare, men väl ett par åtminstone hyggliga låtar där Nina Sublatis Warrior kanske är den som sticker ut mest med sin attityd - och för all del, tveksamma engelska. Hur georgierna faktiskt tänker rösta känns dock helt omöjligt att att räkna ut med tanke på valet de gjorde senast de fick chansen...

Rösta på sin favorit kan nu georgierna göra via SMS fram till det är dags för final. Då läggs deras röster ihop med rösterna från en expertjury och vi har en vinnare. Till dess har du också möjlighet att hitta din favorit, här är de fem finalisterna:

Låtarna som tävlar i Georgiens nationella final

Misha Sulukhia – One and only
Nina Sublati – Warrior
Eter Beriashvili – If someone
Niutone – Run away
Edvard Meison – We are free
Lyssna på låtarna som tävlar i Georgien Reviewed by Pierre on 13:19:00 Rating: 5

1 kommentar:

  1. Den enda som är ens halvbra är ju "if Someone" Dock gillar jag denna Warrior mer än Maltas Warrior så jag kan nöja mig med en! Men nej det blir inte Georgien 2016 iaf!

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.