Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Tio artister kvar i Israels The Next Star

I år väljer ju Israel sitt bidrag i den tvsända talangshowen HaKokhav HaBa - The Next Star - som nu börjar komma igång på allvar! Efter några veckor av auditions och kval på känt Idol-manér har man nu bantat ned startfältet till tio återstående artister - varav en till slut kommer att få representera Israel i Wien.

När antalet tävlande nu blivit en smula mer hanterbart är det läge att göra en första liten koll på vad startfältet har att erbjuda! Efter att ha kollat in de tios senaste framträdanden konstaterar jag till att börja med att det finns viss bredd - här finns ett reggaeband, en far-och-son-duo, ett par rappande grabbar och ett helt knippe solisttjejer - men också samma fenomen som vi såg i den senaste säsongen av vårt eget Idol: Att det är tjejernas år!

Mycket kan dock hända när det väl börjar handla om de riktiga tävlingsbidragen i stället för covers - och jag hoppas nästan att just det händer - för även om tjejerna känns starkast så är det onekligen killarna som känns mest egna. Jag håller en liten tumme för att någon av dem lyfter när det börjar bli allvar!

Här nedan har du hela listan över de tio återstående artisterna tillsammans med länkar till klippen från deras senaste framträdanden i The Next Star. Är du sugen på att följa uttagningen så går den att se live över nätet här varje tisdag och söndag med start kl. 20.00 under veckorna framöver - själv väntar jag nog tills det börjar hetta till på allvar!

De tio återstående artisterna i The Next Star

Sari Nachmias - Billie Jean
Orit Biansey - Mehamerchakim
Avia Shoshani - Shoshanim Atzuvot
Sa’ar “Rusty” Davidov - HaSipur Shely
Lirose Balas - Listen
RastaIki Levy & The Rasta Hebrew Men - Avadim
Asif Zilberman - Tam VeLo Nishlam
Nadav Guedj - Halo
Nava Tehila Walker - Somewhere Only We Know  
Yefi & Osher Aricha - Arim Roshi
Tio artister kvar i Israels The Next Star Reviewed by Pierre on 18:24:00 Rating: 5

1 kommentar:

  1. När får man höra tävlingslåtarna eller är det bara den som vinner som får chansen att sjunga sin låt? För det är ju lika viktigt som en bra röst...

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.