Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Belgiens bidrag med Loïc Nottet presenteras den 10 mars

Har du hängt med ända sedan eurovisionsäsongen började smyga igång i höstas? Inte? Då kan du ha missat att Belgien var tidigt ute med att välja sin artist för Eurovision Song Contest 2015!

Redan i början av november förra året meddelade det franskspråkiga tvbolaget RTBF att man internt bestämt sig för att skicka 17-årige Loïc Nottet som Belgiens representant till Wien, tvåa i den senaste upplagan av belgiska The Voice.

Sedan dess har det varit ganska tyst, förutom rapporter om att man nyligen spelat in en video till bidraget i London - tills man nu meddelat att allt är klart, bidraget kommer att presenteras vid en presskonferens tisdagen den 10 mars.

Det här är ett bidrag jag har en del förväntningar på! Delvis för att samma tvbolag gjorde ett lyckat val när de skickade en annan 17-åring med The Voice-meriter sist de hade chansen - du minns säkert Roberto Bellarosa - men framför allt för videon nedan med Loïcs grymma version av Sias Chandelier. Det här är en kille med både röst och något att komma med på scenen! Om precis två veckor vet vi om han har en låt som matchar förväntningarna, till dess så tål hans video att ses igen!

Belgiens bidrag med Loïc Nottet presenteras den 10 mars Reviewed by Pierre on 14:39:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.