Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Melodifestivalen 2015: Publikundersökning deltävling 1

Eric Saade
I samband med kvällens genrep av Melodifestivalens första deltävling i Scandinavium genomfördes traditionsenligt en publikundersökning av Melodifestivalklubben och Poplight där 900 besökare tillfrågades om vilken bland kvällens tävlande som var deras favorit .

Att döma av den är resultatet i morgon ganska odiskutabelt - Eric Saade är den överlägsne vinnaren och får med sig Molly Pettersson Hammars souliga I'll Be Fine till final medan duon Elize Rydh & Rickard Söderberg får en andra chans tillsammans med Dolly Style. Lika solklart är det att Behrang Miri feat. Victor Crone och Daniel Gildenlöw blir de som åker ut redan i den första omgången - den senare med de lägsta röstsiffror jag tror att jag sett i en genrepsundersökning!

Nu sammanfaller dock inte resultatet av den här undersökningen alltid med slutresultatet. Framför allt brukar genrepspubliken ha en överrepresentation av barn och ungdomar vilket gynnar artisterna som har dem som målgrupp - vilket kan tänkas drabba främst Dolly Style hårt i det faktiska resultatet och kanske även i viss mån Eric Saade.

Notera att Elize Ryd & Rickard Söderberg och Molly Pettersson Hammar lottades som vinnare och därmed fick fördelen av att få sjunga sitt bidrag en gång till, medan Dolly Style och Behrang Miri feat. Victor Crone slogs ut direkt.

I morgon eftermiddag kl. 14.00 släpps veckans bidrag i sin helhet - därefter återkommer jag med mina omdömen och tips inför den första deltävlingen! Här är hela resultatet av kvällens publikundersökning från genrepet i Scandinavium:

Resultatet från publikundersökningen


Antal röster
% av rösterna
1.
Eric SaadeSting
379
42 %
2.
Molly Pettersson HammarI’ll Be Fine
246
27 %
3.
Elize Ryd & Rickard SöderbergOne By One
108
12 %
4.
Dolly StyleHello Hi
92
10 %
5.
Jessica AnderssonCan’t Hurt Me Now
50
6 %
6.
Behrang Miri feat. Victor CroneDet rår vi inte för
19
2 %
7.
Daniel GildenlöwPappa
7
1 %
Melodifestivalen 2015: Publikundersökning deltävling 1 Reviewed by Pierre on 22:33:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.