Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Melodifestivalen 2015: Publikundersökning deltävling 2

I samband med kvällens genrep inför Melodifestivalens andra deltävling i Malmö Arena genomfördes traditionsenligt en publikundersökning av Melodifestivalklubben och Poplight där 549 besökare tillfrågades om vilken bland kvällens tävlande som var deras favorit.

Resultatet blev ett av de jämnaste någonsin i en sådan undersökning! Magnus Carlsson blev kvällens vinnare - men bara en enda röst före två av konkurrenterna; Samir & Viktor och Linus Svenning! Vi blev med andra ord inte mycket klokare alls efter den här undersökningen! De tre står dock i viss särklass i startfältet enligt kvällens genrepspublik, gapet är stort ner till fyran Mariette som om det här resultatet stämmer överens med morgondagens slutresultat kniper den sista platsen i Andra Chansen.

Notera att Samir & Viktor och Neverstore lottades som vinnare och därmed fick fördelen av att få framföra sitt bidrag en gång till, medan Mariette och Emelie Irewald slogs ut direkt.

I morgon eftermiddag kl. 14.00 släpps veckans bidrag i sin helhet - därefter återkommer jag med mina omdömen och tips innan det är dags för mig att dra mot Malmö Arena för att se deltävlingen live! Här är hela resultatet av kvällens publikundersökning från genrepet:

Resultatet från publikundersökningen


Antal röster
% av rösterna
1.
Magnus CarlssonMöt mig i Gamla stan
140
25,5 %
2.
Samir & ViktorGroupie
139
25,3 %
2.
Linus SvenningForever Starts Today
139
25,3 %
4.
MarietteDon’t Stop Believing
62
11,3 %
5.
NeverstoreIf I Was God For One Day
37
6,8 %
6.
Marie Bergman & Sanne SalomonsenNonetheless
22
4 %
7.
Emelie IrewaldDär och då med dig
10
1,8 %
Melodifestivalen 2015: Publikundersökning deltävling 2 Reviewed by Pierre on 22:27:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.