Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Melodifestivalen 2015: Publikundersökning deltävling 4

Vi är ju framme vid Melodifestivalens fjärde deltävling - och ikväll var det dags för det första publika genrepet i Conventum i Örebro! I vanlig ordning genomfördes en publikundersökning direkt efteråt där Melodifestivalklubben och Poplight tillfrågade 496 besökare om vilken av kvällens tävlande som var deras favorit på repet.

Resultatet blev en förkrossande seger för förhandsfavoriten Måns Zelmerlöw som alltför nu nämner som en het kandidat till slutsegern i Friends Arena - även om man faktiskt pratar mer om hans spektakulära scenframträdande än själva låten. Om kvällens publikundersökning ger en rättvisande bild så är han i alla fall en solklar finalist i morgon kväll!

Med sig till final får han enligt undersökningen brödratrion JTR - men de är ljusår efter Måns och bakom skuggar Caroline Wennergren och Dinah Nah på Andra Chansen-platserna - medan Hasse Andersson oväntat hamnar sist.

Notera att Midnight Boy och Caroline Wennergren lottades till final under genrepet medan Måns Zelmerlöw och Annika Herlitz lottades ut i den första röstningsomgången vilket kan ha påverkat resultatet.

I morgon eftermiddag kl. 14.00 släpps veckans bidrag i sin helhet - därefter återkommer jag med mina omdömen och tips innan det är dags att dra sig mot Conventum - den här veckan ser jag nämligen åter deltävlingen på plats! Här är hela resultatet i kvällens publikundersökning:

Resultatet från publikundersökningen


Antal röster
% av rösterna
1.
Måns ZelmerlöwHeroes
225
45,4 %
2.
JTRBuilding It Up
72
14,5 %
3.
Caroline WennergrenBlack Swan
56
11,3 %
4.
Dinah NahMake Me (La La La)
48
9,7 %
5.
Midnight BoyDon’t Say No
40
8,1 %
6.
Annika HerlitzEtt andetag
30
6 %
7.
Hasse Andersson Guld och gröna skogar
25
5 %
Melodifestivalen 2015: Publikundersökning deltävling 4 Reviewed by Pierre on 22:27:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.