Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Resultatet av andra heatet i lettiska Supernova

Jag har släpat efter med rapportering från en av helgens deltävlingar, det andra heatet i Lettlands uttagning Supernova - vilket helt beror på att tvbolaget LTV är väldigt långsamma med att lägga ut klipp från sina deltävlingar. Det är inte utan att tanken att de helst hade sluppit helt far genom huvudet - för i mina ögon ha årets lettiska tävling klart högst pinsamhetsfaktor bland de nationella uttagningarna hittills den här säsongen!

Kolla till exempel bidraget med The Stones från veckans heat - som man tack och lov lyckades rösta bort... Nåja, man har i alla fall lyckats plocka vidare fältets mest anständiga bidrag till helgens semifinal och det bådar ju för att man till slut åtminstone gör det bästa av situationen! Jag håller en tumme för det!

Bland de fyra senaste semifinalisterna gillar jag mest Love Injected med Aminata, ett bidrag som faller lite utanför ramen för hur ett eurovisionbidrag brukar låta med sin udda ljudbild - och kanske framför allt är sångerskan en av få tävlande i Lettland i år som verkligen har rösten! Jag tror bestämt jag utnämner den till min favorit bland årets lettiska alternativ!

Upplägget i söndagens semifinal är detsamma som i de båda inledande heaten - först röstar tittarna två bidrag vidare till final och därefter väljer en jury ut ytterligare två bidrag bland de återstående sex. Helgen därpå väntar final där de fyra gör upp om segern! Här är resultatet från helgens heat med länkar till alla bidragens framförande och därunder hittar du även de sedan tidigare klara semifinalisterna!

Resultatet av andra heatet i lettiska Supernova

Till semifinal som tittarnas val
Markus Riva - Take Me Down
Aminata - Love Injected

Till semifinal som juryns val
Rihards Bērziņš - Your Eyes
Euphony - Home

Utslagna
The Stones - Free Your Mind
Signe - Sweet Girl
Mārtiņš Ruskis & Ginta Krievkalna - Debesis
Ornella - Angel
Riga Metro - High Heels
Katrīna Bindere - Run to You

Sedan tidigare klara för semifinal från det första heatet

Till semifinal som tittarnas val
MNTHA Nefelibata
ElektroFolk - Sundance

Till semifinal som juryns val
Antra Stafecka It's the Night
Framest Ziemā
Resultatet av andra heatet i lettiska Supernova Reviewed by Pierre on 18:30:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.