Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Resultatet från den andra semifinalen i A Dal 2015

Igår kväll var den ungerska uttagningen A Dal 2015 framme vid den sista anhalten innan final - den andra semifinalen där nio bidrag gjorde upp om de fyra sista platserna i nästa veckas final.

Först skickade juryn vidare tre bidrag, och den här gången gillade de allra mest den eurovisionmeriterade Kati Wolf och svensklåten Ne engedj el. Kanske har hon därmed faktiskt häng på en ny chans på eurovisionscenen! Juryn skickade också vidare den första kvartsfinalvinnaren Mesmerize med Passed trots att jag tycker sångerskan stod för kvällens sämsta sånginsats  - vilket var lite synd just som jag verkligen börjat gilla deras låt! Jag hoppas hon får ordning på tonerna till finalen. Lite mer oväntat knep Ív den sista platsen av juryn med Fire som jag har svårt se som annat än utfyllnad i finalen.

Tittarna lade sedan sin röst på Bálint Gájers nostalgiska swingnummer That's How It Goes vilket kan tyckas vara ett slöseri med inflytande med tanke på upplägget i finalen och att juryn genomgående gav den lägre betyg. Själv sörjer jag mest att både Other Planet och Bogi försvann, särskilt den senare hade jag trott var en het kandidat till slutsegern!

I nästa veckas final är alltså upplägget annorlunda. I en första omgång väljer juryn själva ut fyra superfinalister och bland dem väljer tittarna själv ut segraren. Ska vi gå på hur det gått i semifinalerna borde det innebära att slutstriden kommer att gå mellan Ádám Szabó och Boggie som gick till final från den första semin, skuggade av Kati Wolf. Ádám och Boggie är de enda som lyckats få full poäng av tittarna i hela uttagningen!

Vi tar och kollar in Kati Wolfs framträdande från igår - därunder hittar du hela resultatet från semifinalen samt hela startfältet i finalen!


Resultatet från den andra semifinalen i A Dal 2015


Rúzsa
Csiszár
Pierrot
Rákay
Tittarna
Totalt
Resultat
Kati Wolf - Ne engedj el
10
8
8
10
8
44
Vidare i omgång 1
Passed - Mesmerize
9
9
9
9
7
43
Vidare i omgång 1
Ív - Fire
10
9
8
7
7
41
Vidare i omgång 1
Bálint Gájer - That's How It Goes
8
7
7
8
8
38
Vidare i omgång 2
Other Planet - Untold Story
9
9
5
10
7
40
Utslagen
Gergő Oláh - A tükör előtt
9
7
8
8
7
39
Utslagen
8
7
6
9
8
38
Utslagen
Gyula Éliás Jr. feat. Fourtissimo - Run to You
8
8
7
7
7
37
Utslagen
Gabi Szűcs - Úgysem felejtesz el
6
6
8
7
6
33
Utslagen

Startfältet i finalen av A Dal 2015

Ádám Szabó - Give Me Your Love
Zoltán Mujahid - Beside You
Kati Wolf - Ne engedj el
Passed - Mesmerize
Ív - Fire
Bálint Gájer - That's How It Goes
Resultatet från den andra semifinalen i A Dal 2015 Reviewed by Pierre on 15:05:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.