Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Storbritanniens bidrag presenteras den 7 mars

I höstas bjöd brittiska BBC in sugna upphovsmän och artister att skicka in sina bidrag om man var sugen på att bli brittiska representanter i Eurovision Song Contest i Wien i vår, men sedan har det på sedvanligt brittiskt manér varit fullständig tystnad - fram till nu idag.

Nu berättar man att man fick in ett gäng riktigt bra låtar från olika genrer från såväl amatörer som professionella artister och låtskrivare. Bland dessa valde man ut några som man titta extra noga på - vilka styrkor och svagheter hade de sett till eurovisionformatet? De gav också låtskrivarna respons och möjlighet att förbättra sina bidrag ytterligare för att få dem att göra det där extra stora intrycket på en eurovisionscen.

Till slut stod ett av bidragen ut mot de andra - det ger genast stort intryck och dröjer sig kvar i huvudet sedan man hört det - så nu har man bestämt sig för att man tar med sig det till Wien! Bidraget kommer att presenteras i tv nästa lördag, direkt efter kvällens sändning av The Voice.

Det här låter ju riktigt lovande, men det gör det å andra sidan alltid när BBC väl får tummarna ur! Tongångarna var till exempel precis desamma förra året när man skulle presentera Molly Smithen Downs och hennes Children of the universe - som sedan fick nöja sig med en sjuttonde-plats i Köpenhamn. Återstår att se om man lever upp till hypen i år!
Storbritanniens bidrag presenteras den 7 mars Reviewed by Pierre on 15:08:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.