Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Albaniens nya bidrag med Elhaida Dani har presenterats

Idag presenterades Albaniens nya eurovisionbidrag I'm Alive med Elhaida Dani - det nya eftersom bidraget man ju först valde drogs tillbaka!

I julas valde Albanien precis som man brukar ut sitt bidrag i uttagningen Festivali i Këngës. Den här gången slutade finalen med en storseger för den 21-åriga sångerskan Elhaida Dani och balladen Diell efter att den fått nära nog högsta möjliga poäng av de röstande jurymedlemmarna. För tre veckor sedan meddelade Elhaida via en statusuppdatering på sitt Facebook-konto oväntat att hon inte kommer att tävla med Diell i Wien eftersom låtens upphovsmän dragit tillbaka rätten att använda bidraget i tävlingen. I efterhand har det kommit fram att man gjort detta eftersom tvbolaget tagit sig alltför stora friheter att göra om bidraget inför tävlandet i Wien utan att tillfråga upphovsmännen.

Jag hade lite optimistiskt hoppats att ovanstående var en påhittad ursäkt och att man i själva verket hittat en kanonlåt som man väldigt gärna ville sätta i händerna på Elhaida. När jag nu hört I'm Alive är det nog bara att inse att jag hade fel. Den nya låten, som är skriven av den kosovoalbanska låtskrivarduon Zzap & Chris, är i mina öron inte mycket roligare än den förra - men här är den alltså, årets albanska bidrag I'm Alive med Elhaida Dani i den officiella videon:

Härmed är 36 bidrag helt klara för Eurovision Song Contest 2015 - du kan lyssna på dem allihop här!
Albaniens nya bidrag med Elhaida Dani har presenterats Reviewed by Pierre on 21:05:00 Rating: 5

1 kommentar:

  1. Jodå, mycket bättre! Men ändå den sämsta i år skulle jag vilja säga xD

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.