Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Australiens bidrag med Guy Sebastian har presenterats

Som näst sista bidrag ut presenterades idag bidraget som Australien kommer att tävla med i Wien! För ett par veckor sedan avslöjades ju att man tänker skicka 33-årige Guy Sebastian, en Idol-vinnare som sedan dess grundmurat en karriär på hemmaplan - och sedan dess har det spekulerats i vad han tänker tävla med. Nu vet vi, det blir en helt nyskriven låt - Tonight Again!

Först var tanken att framföra en låt från senaste albumet, men Guy tänkte om och satte sig att skriva nytt istället eftersom han ända hade några lediga dagar över. Enligt honom hoppade han bara in i studion och lät låten hända eftersom han var ute efter känslan av att ha kul - sången är tänkt att fånga just känslan av de där ögonblicken man aldrig vill ska ta slut.

Det handlar om soulig pop i upptempo, något man tacksamt tar emot i årets annars rätt långsamma startfält, där Guys röst får ta god plats - och jag tycker nog man lyckats rätt bra med att fånga känslan av att ha kul. Som eurovisionbidrag känns den dock mer tveksam. Genren har aldrig lyckats nå några högre placeringar i tävlingen och jag är inte övertygad om att den här låten har vad som krävs för att vända den trenden. Jag gillar i alla fall Guy och varken han eller låten är något australiensarna behöver skämmas för i maj! Här är den, Tonight Again med Guy Sebastian:

39 av 40 bidrag till Eurovision Song Contest 2015 är alltså helt klara nu - du hittar dem alla här!
Australiens bidrag med Guy Sebastian har presenterats Reviewed by Pierre on 13:27:00 Rating: 5

1 kommentar:

  1. Neej en topp 3 placering har jag väldigt svårt att tro, Australien får jobba hårt för alla sina poäng, inga direkt grannländer som kommer rösta och tror inte den här låten räcker långt alls

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.