Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Elnur Huseynov tävlar för Azerbajdzjan med Hour of the wolf

Ikväll presenterades årets internt utvalda eurovisionbidrag från Azerbajdzjan! Tidigare har man släppt hintar - att det kan kopplas till nya chanser och en ängel - vilket ju blir fullkomligt logiskt när vi nu vet att det handlar om Elnur Huseynov! Han var ju den ena halvan i duon Elnur & Samir som representerade Azerbajdzjan vid deras allra första försök i tävlingen 2008. Låten hette då Day After Day - och i den gestaltade Elnur en ängel!

Att Elnur dyker upp igen är inte så oväntat som man först kan tro - för bara en månad sedan tog han hem segern i turkiska The Voice vilket gett karriären en nystart som man alltså tänker elda på ytterligare med eurovisiontävlande!

Hans tävlingslåt i Wien heter Hour of the wolf - och det handlar som vanligt om en svensk låt, den här gången hopknåpad av Nicolas Rebscher, Nicklas Lif, Lina Hansson och Sandra Bjurman. Som förväntat handlar det därmed om välproducerad pop - i det här fallet dessutom svulstigt pampig och med feta körer ! Första intrycket är att det låter riktigt bra - men jag lyckas ändå inte riktigt koppla något fast grepp - den känns en smula formlös. Det kanske tar sig - här är den i alla fall, årets bidrag från Azerbajdzjan, Hour of the wolf med Elnur Huseynov i den officiella videon:

Härmed är 35 bidrag helt klara för Eurovision Song Contest 2015 - du kan lyssna på dem allihop här!
Elnur Huseynov tävlar för Azerbajdzjan med Hour of the wolf Reviewed by Pierre on 19:48:00 Rating: 5

1 kommentar:

  1. Tråkigt.. tyvärr. Azerbajdzjans bidrag brukar jag oftast falla för men detta känns inte så kul :p Man brukar kunna känna de azerbajdzjanska "inslagen" i låtarna men inte i denna

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.