Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Loïc Nottet sjunger Rhythm Inside live

Det är en sak att presentera ett bidrag i en tillrättalagd studioversion i en flashig video - och en helt annan att visa att man klarar att framföra det live! Det har vi sett flera exempel på i Eurovision Song Contest, och i de värsta fallen har man till och med försökt mörka det ända fram till det är dags att tävla. Ännu kvarstår det frågetecknet för några av årets bidrag - men nu kan vi i alla fall räta ut ett av dem!

Belgiens representant, den än så länge 18-årige Loïc Nottet (nästa vecka fyller han 19), har nämligen jobbat duktigt med att promota sitt bidrag på hemmaplan den här veckan och bland annat framfört sitt bidrag Rhythm Inside live i radio två gånger!

Jag tror bestämt att vi kan radera alla frågetecken för om Loïc klarar att sjunga sin låt live! Han låter ju grymt bra i båda klippen nedan! Jag tänker fortsätta hålla hoppet högt om en fin belgisk placering i Wien - att döma av tidigare liveklipp från bland annat hans deltagande i The Voice Belgique är han ju dessutom duktig på scenen och lär knappast stå still vid en mikrofon som han gör här i en radiostudio... Döm själv, här är hans båda framföranden i Q Music respektive Joe FM:


Loïc Nottet sjunger Rhythm Inside live Reviewed by Pierre on 15:23:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.