Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Lyssna på Armeniens Don't Deny med Genealogy

För en månad sedan avslöjade det armeniska tvbolaget AMPTV att man kommer att representeras av gruppen Genenalogy och låten Don't Deny i Wien, men man drog ut på presentationen genom att presentera gruppmedlemmarna en och en under de kommande veckorna - tills man idag till slut släppte tävlingslåten!

Bakgrunden till det armeniska bidraget är en smula udda - det skickas för att hedra hundraårsminnet av det armeniska folkmordet 1915 och samtidigt knyta an till årets eurovisionslogan Building Bridges - gruppmedlemmarna illustrerar hur folkmordet spred armenierna över världen då fem av dem är boende i vardera en av de lika många världsdelarna och den sjätte bor i Armenien.

Låten känns väldigt mycket klassisk eurovision med sitt budskap om fred, enighet och tolerans, vilket för övrigt inte är helt okontroversiellt den här gången - långt ifrån alla länder har erkänt att folkmordet skett och somliga menar att bidragets koppling till händelsen är politisk, något som ju är ett stort nono i tävlingen. Själva låten i sig känns dock rätt harmlös i all sin kletighet. Döm själv här, Don't Deny med Genealogy i den officiella videon:

Härmed är 30 bidrag helt klara för Eurovision Song Contest 2015 - du kan lyssna på dem allihop här!
Lyssna på Armeniens Don't Deny med Genealogy Reviewed by Pierre on 18:51:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.