Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Melodifestivalen 2015: Oddsen inför Andra Chansen

Årets melodifestivalturné är inne på upploppet! Den här veckan har den nått sitt näst sista stopp när det är dags för Andra Chansen i Helsingborg - ett Andra Chansen som har fått nya förutsättningar den här säsongen! Den här gången går ju inte bara två bidrag till final från Andra Chansen utan hela fyra stycken, vilket gör att vi i år får en final med tolv bidrag.

Bidragen är ihop-parade i fyra dueller och vinnarna i dessa kniper de fyra finalplatserna. Duellerna är sammansatta av SVT utifrån principerna att treorna från deltävlingarna möter fyrorna och man möter inte ett bidrag man redan mött i deltävlingen.

För att få en uppfattning om vart det lutar har jag kollat in de aktuella oddsen för de åtta tävlande - och hos de fyra spelbolag jag hittat som erbjuder spel på Andra Chansen är man helt överens om utgången: Samir & Viktor, Kristin Amparo, Dinah Nah och Linus Svenning vinner sina dueller och går till final!

Att döma av oddsen är Samir & Viktor de säkraste duellvinnarna i mötet med Behrang Miri & Victor Crone. Duon var favorittippade i den andra deltävlingen men fick ju nöja sig med en andra chans, vilket väl gör att de flesta antar att de var deltävlingens treor. Detta är intressant, för om det stämmer så ger duellernas sammansättning i så fall att Dolly Style, Andreas Weise och Hasse Andersson är de övriga treorna - de bidrag som spelbolagen verkar tro åker ur i morgon!

Var scenariot det motsatta, att Samir & Viktor bara var fyror, så var alltså Behrang Miri & Victor Crone, Kristin Amparo, Dinah Nah och Linus Svenning treor och borde ha en fördel imorgon. Spelbolagens odds verkar med andra ord bygga på tesen att vårt andra scenario stämmer - men att Samir & Viktor slår Behrang Miri trots att de bara var fyror i deltävlingen!

Nu är det ju inte helt givet att en trea i deltävlingen slår en fyra, men det är en bra utgångspunkt för spel - frågan är ju bara vilket av våra båda scenarion som stämmer! Ungefär så! Här är det aktuella oddsen, där under hittar du de fyra duellerna med länkar till respektive framförande i deltävlingarna!

De aktuella oddsen inför Andra Chansen


Betsson
Betway
Unibet
Betsafe
Samir & Viktor - Groupie
1,25
1,25
1,27
1,25
Kristin Amparo I See You
1,35
1,35
1,33
1,35
Dinah Nah Make Me (La La La)
1,65
1,60
1,62
1,65
Linus Svenning Forever Starts Today
1,65
1,65
1,65
1,65
Andreas Weise Bring Out the Fire
2,10
2,00
2,10
2,10
Dolly Style Hello Hi
2,20
2,10
2,20
2,10
Hasse Andersson Guld och gröna skogar
2,95
2,95
3,00
2,95
Behrang Miri feat. Victor Crone Det rår vi inte för
3,55
3,20
3,50
3,55

Duellerna i Andra Chansen

Duell 1
Andreas Weise Bring Out the Fire
vs.
Linus Svenning Forever Starts TodayDuell 2
Hasse Andersson Guld och gröna skogar
vs.
Kristin Amparo I See YouDuell 3
Dolly Style Hello Hi
vs.
Dinah Nah Make Me (La La La)Duell 4
Behrang Miri feat. Victor Crone Det rår vi inte för
vs.
Samir & Viktor - Groupie
Melodifestivalen 2015: Oddsen inför Andra Chansen Reviewed by Pierre on 21:49:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.