Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Montenegros bidrag Adio med Knez har presenterats

Idag presenterades till slut det sista av bidragen till Eurovision Song Contest i Wien när vi äntligen fick höra bidraget från Montenegro! Äntligen av flera skäl - Montenegro var ju bland de första länderna ut när man redan för fem månader sedan avslöjades att man tänkte skicka den rutinerade Balkna-stjärnan Nenad 'Knez' Knežević och sedan höjde man förväntningarna genom att avslöja att han kommer att tävla med ett bidrag skrivet av självaste Željko Joksimović!

Låten heter Adio och kommer knappast att göra Željkos eurovisionfans besvikna - det handlar även här gången om en skönt stegrande balkanballad med vackert arrangerade instrumentala partier och maffiga körpålägg, även om tempot den här gången är en smula högre än i hans tidigare bidrag!

Låten, som blir ett av få bidrag på det egna språket i årets tävling, är både vacker och snyggt uppbyggd och jag gissar att den enkelt seglar till final i maj, vilket i så fall innebär att Montenegro lyckas med för andra årets i rad efter att aldrig ha lyckats med det förut! Snacka om lyft!

Härmed är alltså alla årets 40 bidrag klara - du hittar dem alla här - men lyssnar vi in årets sist klara,  Adio med Knez!

Montenegros bidrag Adio med Knez har presenterats Reviewed by Pierre on 16:04:00 Rating: 5

1 kommentar:

  1. Åh jag älskar balkanballader och den här gjorde mig verkligen inte besviken! Montenegro är enligt mig bäst på Balkan för andra året i rad. Jag hoppas verkligen den tar sig till final!! Så att vi för höra deras vackra språk även där!

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.