Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Ny eurovisionversion av Georgiens Warrior med Nina Sublatti

I januari valde Georgien sitt eurovisionbidrag i en nationell final - den georgiska Idol-vinnaren Nina Sublatti tog där hem en klar seger med den stökiga och en smula aggressiva Warrior, en låt som verkar vara något av en vattendelare bland årets bidrag. Själv hörde jag till de skeptiska, men fick ända en smula hopp när jag hörde att låten skulle komma att arrangeras om av självaste Thomas G:son - och idag släpptes den nya upphottade versionen av bidraget!

Låten är fortfarande het, vass och energifylld i sin nya version, men känns nu mer sammanhållen och har ett bättre flow, som om man styrt upp den från en dåligt underhållen landsväg till en eurovision-autobahn.

Samtidigt presenterades också den officiella videon till låten, en ambitiös historia producerad av David Gogokhia där Nina flankeras av fem fotomodeller och en fet orm, alla (utom ormen) i outfits av den hyllade georgiske designern Lasha Jokhadze.

Jag är fortfarande inte vunnen över till team Nina och jag är fortfarande inne på att den aggressiva tonen kan tänkas avskräcka eurovisionröstare - men nog fick låten härmed ett lyft! Här är den nya versionen av Warrior i den officiella videon:

Ny eurovisionversion av Georgiens Warrior med Nina Sublatti Reviewed by Pierre on 16:39:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.