Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Ny eurovisionversion av Maltas bidrag Warrior med Amber

Redan i november valde Malta sitt bidrag till Eurovision Song Contest 2015 - Amber Bondin tog hem en förkrossande seger med sin Warrior som skrapade hem högsta möjliga poäng i finalen.

Trots den överlägsna segern fick valet utstå en del kritik bland eurovisionfans som tyckte att låten kändes tunn och Amber mer än lovligt gapig - vilket man tydligen tagit till sig av och försökt råda bot på!

Idag presenterade nämligen det ansvariga tvbolaget PBS en helt ny version av låten där man både lagt på ett fläskigt orkestrerat arrangemang med stråkar och pusslat om i hur Amber sjunger sin låt.

Jag tycker resultatet är ett ganska rejält lyft - kan Amber leverera så här på scenen i Wien så har man definitivt stärkt sina chanser till en finalplats! Vad tycker du? Döm själv, här är den nya eurovisionversionen av Warrior med Amber i den lika nya officiella videon (du kan jämföra med den gamla här):

Ny eurovisionversion av Maltas bidrag Warrior med Amber Reviewed by Pierre on 16:23:00 Rating: 5

2 kommentarer:

  1. Alltså för mig är det inte en ny version utan helt enkelt en studioversion. Kanske något bättre röst men igen, det är en studioversion. Jag har svårt att tro att hon plötsligt kan sjunga live....Med det sagt har jag tippat Malta i final trots detta hela tiden (trots att jag har låten i botten 3 såhär långt)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... nu tycker jag du är orättvis. Jag är också skeptisk till hennes sång live, fixar hon inte sången tror jag det är kört - men arrangemanget här är faktiskt rejält annorlunda mot originalversionen och det är definitivt ett lyft.

      Radera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.