Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Polen skickar Monika Kuszyńska till Wien

Ikväll presenterades det polska bidraget för Eurovision Song Contest 2015 i den tvsända talkshowen Świat Się Kręci. Det har precis som förra årets bidrag, den omtalade och bröstexponerande My Słowianie - We Are Slavic med Donatan & Cleo utsetts internt av det ansvariga tvbolaget TVP - men den här gången bjuds vi något helt annat från polackerna!

Valet har den här gången fallit på den 35-åriga sångerskan Monika Kuszyńska som är rullstolsburen sedan hon förlamats från midjan och neråt i en bilolycka 2006.

Hennes tävlingsbidrag In the Name Of Love har hon skrivit själv tillsammans med maken Kuba Raczyński inspirerad av årets eurovisionslogan Building Bridges - genom allt sitt artisteri försöker hon länka samman världarna mellan människor med och utan funktionsnedsättningar och rörelsehinder. Hon menar att bron av förståelse mellan dessa båda grupper växer sig starkare för varje år tillsammans med hoppet om att gränser mellan gruppernas båda världar en dag helt ska försvinna. I kärlekens namn kan vi övervinna alla gränser - In the Name Of Love.

Det är ju givetvis en lovvärd tanke som ger låten djup och mening - synd bara att låten är så... meh... Jag får nästan dåligt samvete - men nej, jag lyckas inte blir berörd efter ett par första genomlyssningar. Vi får se vad som händer med fler lyssningar, men känslan just nu är att det här som låt inte är någon storsamlare av poäng i eurovisionsammanhang - frågan är hur mycket tanken bakom påverkar röstandet i Wien! Här är årets polska bidrag:

Härmed är 27 bidrag helt klara för Eurovision Song Contest 2015 - du kan lyssna på dem alla här.
Polen skickar Monika Kuszyńska till Wien Reviewed by Pierre on 19:27:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.