Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Ryssland skickar A Million Voices med Polina Gagarina

Efter månader av kompakt tystnad om årets ryska bidrag har envisa rykten den senaste veckan hävdat att man internt utvalt sångerskan Polina Gagarina - och idag kom äntligen bekräftelsen ! Hon åker till Wien med de delvis svenska bidraget A Million Voices.

27-åriga Polina slog igenom när hon vann den andra säsongen av Idol-klonen Star Factory 2003 och har sedan dess etablerat sig som stjärna på hemmaplan med två storsäljande och prisbelönta album och ett tredje på väg.

Hennes bidrag A Million Voices har utsetts internt av tvbolaget Channel One och är en ballad skriven av svenskarna Gabriel Alares och Joakim Björnberg tillsammans med Katrina Noorbergen, Leonid Gutkin och Vladimir Matetskiy. Svenskarna tillsammans med Gutkin låg också bakom det ryska bidraget i Malmö för två år sedan, What if med Dina Garipova.

Ännu vet vi inte när vi får höra bidraget i sin helhet, men delar av det kan höras i klippet nedan - själv håller jag mest tummarna för att det inte handlar om riktigt fullt så klichéfylld världsförbättrarsmörja som bidraget man skickade till Malmö 2013!

Ryssland skickar A Million Voices med Polina Gagarina Reviewed by Pierre on 17:04:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.