Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

San Marinos bidrag Chain of Lights har släppts

Redan i november meddelade SMRTV, det ansvariga tvbolaget i San Marino, att man utsett två tidigare deltagare i Junior Eurovision Song Contest till sina representanter i Wien!

Den sextonårige Michele Perniola och femtonåriga Anita Simoncini kommer att tävla tillsammans i en duett - och slår därmed rekord som tävlingens hittills yngsta duo. Anita blir dessutom den första artisten som tävlar i huvudtävlingen direkt efter att hon tävlat i juniorversionen av tävlingen - hon är nämligen en av medlemmarna i The Peppermints, tjejgruppen som representerade San Marino i den senaste upplagan av Junior Eurovision Song Contest.

Först idag presenterades deras tävlingsbidrag Chain of Lights, ett smarrigt stycke eurovisionost ännu en gång skrivet av Ralph Siegel och John O'Flynn. Låten känns Siegel på alla möjliga sätt - från den plastiga produktionen via den konstruerade uppbyggnaden till att den känns som något ingen skulle drömma om att lyssna på utanför den här tävlingen. Som eurovisionfan sedan 80-talet kan jag inte låta bli att tycka att det finns en helt del nostalgisk charm i det här paketet och diggar lite i smyg, men som eurovisionbidrag år 2015 känns hela konceptet ganska stenkört. Jag kan inte låta bli att tycka lite synd om Michele och Anita som med den här låten framstår som utklädda för att smälta in på en träff med PRO... Här är Chain of Lights med Michele Perniola och Anita Simoncini - årets bidrag från San Marino:

San Marinos bidrag Chain of Lights har släppts Reviewed by Pierre on 10:33:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.