Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Scenen i Wiener Stadthalle är färdigbyggd

Sedan drygt två veckor är bygget inför Eurovision Song Contest i full gång i Wiener Stadthalle! Under arbetets gång kommer totalt 350 lastbilar att lämna av de 3'500 ton material som behövs för att ro det enorma projektet i land - och man är redan en bra bit på väg, för nu står själva scenen färdigbyggd!

Scenen i form av ett enormt öga är totalt 44 meter bred, 14,3 meter hög och 22 meter djup. Bakom den står en 26 meter bred och 8,5 meter hög LED-vägg. Själva ögat är byggt av 1'288 LED-pelare som kan lysa i alla tänkbara färger med en lång rad av effekter. Det runda LED-golvet på scenen mäter 11 meter i diameter och kan precis som förra årets scengolv projicera alla möjliga effekter.

Hos den österrikiska nyhetssajen krone.at kan du också se hur scenen ser ut in action, tillsammans med bilder som visar var greenroom ligger och mer av interiören av arenan som kommer att rymma 10'500 åskådare - se videon här.

Jag tycker det ser riktigt snyggt ut, även om känslan är att det relativt sett är en ganska liten scen. Däremot saknar jag någon form av catwalk! Att döma av bilderna kommer artisterna bara att röra sig på den cirkelformade scenen. Här har du ett gäng bilder från det ansvariga tvbolaget ORF:Scenen i Wiener Stadthalle är färdigbyggd Reviewed by Pierre on 11:52:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.