Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

I'm Alive med Elhaida Dani i albansk version

Cirkeln sluts för Albaniens Elhaida Dani! I julas vann hon ju den albanska eurovisionuttagningen Festivali i Këngës med en ballad på det egna språket. Sedan uppstod visst rabalder när låten byttes ut och ersattes med I'm Alive, ett helt nytt bidrag och den här gången på engelska - den vi kommer att få höra i Wien. Nu har hon spelat in en ny version av både låten och videon, den här gången på albanska!

Därmed låter I'm Alive till slut som något som hade kunnat tävla i den nationella uttagningen på hemmaplan - och i mina öron som något ännu bättre än den engelska versionen! Synd att hon inte valde att tävla med den i Wien - albanska är vackert och uppenbarligen fungerar det ju även i eurovisionsammanhang: Det är ju bara ett par år sedan som landet nådde sin hittills bästa placering i Eurovision Song Contest med just en låt på det egna språket.

Så här låter I'm Alive på albanska, nu med titeln Në Jetë:

I'm Alive med Elhaida Dani i albansk version Reviewed by Pierre on 11:56:00 Rating: 5

1 kommentar:

  1. Hon skulle definitivt ha vald den här versionen. Jag tror inte att hon kommer komma så bra till som fansen tror. Kanske inte ens final även om jag själv tycker det(på tionde plats i semin för mig). men på albanska fick den ju lite karaktär!!

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.