Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Måns Zelmerlöw på det första genrepet

Nu i eftermiddag var det dags för det första genrepet av tre för den andra semifinalen - vilket innebar att var egen Måns Zelmerlöw för första gången fick framföra sin Heroes inför en eurovisionpublik!

När han gick ut som startnummer 13 mottogs han med enormt jubel från publiken i Wiener Stadthalle - och parallellt med Måns sång hördes allsång i arenan igenom hela låten! Det mesta satt fint - Måns känns självsäker och glad, han vet var kamerorna finns och numret ser fantastiskt ut!

Det finns dock fortfarande detaljer att justera. I början av låten när Måns sitter ned intill MP så är något snett med grafiken - men ser inte den animerade figurens lår när han sitter ner vilket ser märkligt ut. Måns har hela veckan haft svårt att tajma fistbumpen, när han slår knytnäve mot knytnäve med MP, och det satt inte idag heller - han slår liksom igenom MPs hand. På det stora hela är det här detaljer som knappast påverkar utgången varken i morgon eller på lördag - men nog vore det fint om han sätter allt när det verkligen räknas! Räknas det gör det redan ikväll när det är dags för det andra genrepet - då lägger nämligen juryn sina röster.

Det talas om många segerkandidater här i Wien, men jag har fortfarande känslan av att det är Måns som är den hetaste favoriten till segern - och ingenting i dagens rep ger anledning att behöva omvärdera. Jublet han mötte var dessutom utan jämförelse dagens största - och känslan är att Måns har ännu en växel att lägga in. Här är klippet från dagens rep:

Måns Zelmerlöw på det första genrepet Reviewed by Pierre on 16:40:00 Rating: 5

3 kommentarer:

 1. Andra semin känns verkligen starkare än den första. Är så många som är ok att det blir svårare att välja, men har kollat lite på genrepsbloggen så det får bli så här:

  Litauen
  Irland
  Montenegro
  Malta
  Norge!
  Israel!
  Azerbadjan!
  Island
  Sverige!
  Polen

  Favoriterna med ! Hoppas på fler rätt den här gången...

  SvaraRadera
 2. Jag tippar Sverige, Norge, Litauen, Azerbajdzjan, Cypern, Slovenien, Lettland, Malta, Israel och island

  SvaraRadera
 3. Ikväll kommer det att röstas på Molly och Irland! Maraaya klarar sig förhoppningsvis utan mina röster x)

  SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.