Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Måns Zelmerlöws första rep i Wien

Idag var det dags för de sista semifinalisterna att premiär-repetera på scenen i Wiener Stadthalle - och ibland dem fanns ju Sveriges Måns Zelmerlöw och hans Heroes!

Måns kom något sent igång sedan teknikerna på scenen haft problem med att få ordning på projiceringen med de animerade gubbarna, men under en halvtimmes rep hann han sedan köra igenom sin låt tre gånger. Enligt alla rapporter satt dock det mesta som det skulle - och att döma av vad jag sett och hört har vi all anledning att fortsätta hålla hoppet högt!

Den uppdaterade versionen av MP
Den stora snackisen inför Måns första rep har ju varit den nya och uppdaterade versionen av den animerade figuren MP som skulle visas upp för första gången i samband med dagens rep. Och nog fick vi se honom - med sotarmössa i stället för den toppiga struten, en ballong istället för paraplyet samt med ett par nya hängselbyxor och en lite rundare kropp! Jag tycker han känns rätt skön och får nästan en vibe av österrikisk flirt med de lederhosenliknande byxorna!

I övrigt kändes upplägget från Melodifestivalen väl igen, med små förändringar! Skärmen bakom Måns är nu svart och ellipsformad istället för den gråtonade rektangulära han använde i Melodifestivalen och animeringarna går mer i vitt än som tidigare i blått. Idag repade Måns i samma grå tröja som han hade i mellofinalen i mars, men han har själv berättat att han har flera andra med sig att välja på och att planen är att prova sig fram under repen, medan Christer Björkman gjort klart att han gärna ser att Måns tävlar i något som sticker ut lite mer.

Sammanfattningsvis är jag full av förväntan - det låter bra, det ser bra ut och Måns känns avslappnad och proffsig och verkar mer än något annat bara njuta av att vara på plats. Han var lite otajmad med animeringarna idag och det svenska teamet hade en hel del åsikter om kameravinklar, klipp och ljussättning, men det hör till och kommer säkert att justeras under kommande rep. Nu följer några dagar av väntan innan det är dags igen - på lördag eftermiddag gör Måns sitt andra rep. Du hittar hela schemat för repetitionerna här.

Vi kollar in det korta klippet som släppts från repet, därunder hittar du allt tillgängligt material så snart det finns tillgängligt; bilder, presskonferensen, intervjuer med mera!

Klipp från repet


Backstage


Presskonferens - Meet & Greet

Bilder

Bilder: Thomas Hanses (EBU)
Måns Zelmerlöws första rep i Wien Reviewed by Pierre on 16:35:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.