Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Repetitioner i Wien - andra dagen

Idag var det dags för den andra dagen av repetitioner i Wiener Stadthalle! Idag var det dags för de tävlande i den första semifinalens andra halva att inta scenen för första gången, från startnummer nio och framåt.

I den här första omgången av rep har varje land trettio minuter på sig på scenen och därefter ytterligare tjugo i Viewing Room där man tittar på det inspelade materialet och diskuterar eventuella förändringar. Sedan följer en presskonferens, eller Meet & Greet som man väljer att kalla den här. Några har undrat när det blir Sveriges och Måns Zelmerlöws tur - och det kommer att ske på torsdag då han repar på eftermiddagen från kl. 15.50! Du hittar hela repetitionsschemat här.

Klippen med rörliga bilder från de första repen är ju väldigt korta men här är några av intrycken från idag: Serbiens Bojana Stamenov verkar gå all in i att göra klassisk eurovision-kitsch, nu dessutom med nytt stort hår. Vitrysslands Uzari & Maimuna överraskar genom att inte ha något annat än sig själva på scenen - inga dansare, inga timglas, ekorrhjul eller andra referenser till tid. Rumäniens Voltaj går in för att göra budskapet i sin låt tydligt - i bakgrunden rullar bilder som ska föreställa de kvarlämnade barnen, varvat med talande textremsor. Ryska Polina Gagarina imponerade mest enligt folk på plats - vi andra kan i alla fall konstatera att hon har en iögonenfallande klänning med ljusprojektioner!

Här har du länkar från dagens rep och presskonferenser och annat smått och gott - därunder hittar du ett gäng bilder från repen! (Länkar läggs till efterhand som de finns tillgängliga!)


Repetitioner i Wien - andra dagen


Via eurovision.tv
Via esckaz.com
Serbien: Bojana Stamenov - Beauty Never Lies
Backstage
Ungern: Boggie - Wars for Nothing
Backstage
Vitryssland: Uzari & Maimuna - Time
Ryssland: Polina Gagarina - A Million Voices
Intervju
Danmark: Anti Social Media - The Way You Are
Intervju
Albanien: Elhaida Dani - I'm Alive
Rumänien: Voltaj - De la capăt (All Over Again)
Georgien: Nina Sublatti - Warrior
Serbien

Vitryssland

Ryssland

Danmark

Albanien

Rumänien

Georgien

Bilder: eurovision.tv
Repetitioner i Wien - andra dagen Reviewed by Pierre on 19:07:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.