Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Repetitioner i Wien - fjärde dagen

Dagens höjdpunkt under repetitionerna i Wiener Stadthalle var ju givetvis att Sverige och Måns Zelmerlöw repade för första gången, men det fanns så mycket att säga om det att Måns första rep fick en egen artikel (som du hittar här). Här lägger vi istället fokus på de övriga åtta som stod på scenen idag!

Om gårdagens åtta stod för en ganska jämntjock smet av kompetenta men en smula tråkiga framträdanden så var det betydligt mer spretigt idag - och betydligt mer intressant! Här fanns såväl flera av mina egna favoriter som flera högt tippade bidrag.

På den positiva sidan ser jag Lettlands Aminata vars nummer ser riktigt snyggt ut tack vare att man väl nyttjar möjligheterna i backdropen. Även Cyperns ballad har fått en passande inramning i form av en natthimmel tack vare den. På den mer negativa sidan låter visar Azerbajdzjans Elnur Huseynov upp befarade wail-tendenser och i det korta klippet ser numret rätt märkligt ut med sina två dansare som inte riktigt matchar mina tankar om stämningen i låten. Minus sångmässigt också på Islands María Ólafs som låter gäll och schweiziska Mélanie René som drunknar i sin kör i klippet. Nåja, vi får vänta med mer långdragna slutsatser - vi har trots allt ännu hört och sett väldigt lite!

Här har du länkar till allehanda matnyttiga klipp från dagens rep - därunder hittar du ett gång bilder! (Länkarna läggs till efterhand som de finns tillgängliga!)

Repetitioner i Wien - fjärde dagen


Via eurovision.tv
Via esckaz.com
Israel: Nadav Guedj - Golden Boy
Lettland: Aminata - Love Injected
Azerbajdzjan: Elnur Huseynov - Hour of the wolf
Island: María Ólafs - Unbroken
Intervju
Sverige: Måns Zelmerlöw - Heroes
Intervju
Schweiz: Mélanie René - Time to Shine
Intervju
Cypern: John Karayiannis - One Thing I Should Have Done
Slovenien: Maraaya - Here For You
Intervju
Polen: Monika Kuszyńska - In the Name of Love
#AskEurovision
Meet & Greet
Intervju
Island

Lettland

Schweiz

Cypern

Israel

Azerbajdzjan

Slovenien

Polen
Bilder: Thomas Hanses (EBU)
Repetitioner i Wien - fjärde dagen Reviewed by Pierre on 19:21:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.