Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Repetitioner i Wien - sjätte dagen

Under den sjätte repdagen i Wien var det dags för det andra repet för samtliga tävlande i den andra semifinalen - bland dem fanns ju Sveriges Måns Zelmerlöw som enligt alla rapporter gjorde ett lysande rep. Allt om hans rep hittar du här - medan vi tar och kollar in hans semikonkurrenter i det här inlägget!

I den här andra omgången av rep får vi ju se hela framträdandena vilket får bilden att klarna en smula! Åtminstone fick jag anledning att omvärdera några av bidragen, några i positiv riktning och andra negativ. Vi börjar med det roliga!

Många har varit tveksamma till Lettlands Aminata som varit en av mina favoriter hela tiden, men nu verkar det ha lossnat! Inte märkligt, jag tycker hon är en av dem som utnyttjar scenens möjligheter bäst och har fått till en inramning som verkligen lyckas lyfta fram låten. Israels Golden Boy Nadav Guedj funkar också fint. Numret är ingen märkvärdigt, men i det här startfältet känns det som en skön fest man gärna hade velat vara med på och Nadav framstår som precis den där sköne snubben med charm och glimt i ögat som jag föll för i den nationella uttagningen. Jag sätter också plus på Cyperns John Karayiannis. Bland alla ballader sticker hans ut, inte bara som den mest avskalade utan också  som både uppriktig och snyggt iscensatt. Jag förstår inte varför Schweiz rankas så lågt - jag tycker Mélanie René gör ett riktigt snyggt nummer, och med det startnumret tror jag inte hon är chanslös. Irlands Molly har jag i min tur rankat lågt, men jag måste medge att jag mjuknade lite idag. Hon sjöng bättre än tidigare och låten funkar fint i den där skogsgläntan. Ett sista plus på Litauens duo. Deras nummer är ost och socker på samma gång - en rätt läskig kombination som fungerar överraskande bra.

På minussidan sätter jag främst Azerbajdzjan. Scennumret matchar inte alls min känsla för låten utan känns rörigt och distraherande, vilket kanske också Elnur tycker - han hade i alla fall väldigt svårt att leva upp till hur han låter på studioversionen idag. Fortsatt minus också på Island. Jag förstår fortfarande inte hypen omkring Unbroken. Numret är trist och Marias sång gör mest bara ont. Förhandstippade Norge låter fortfarande ruskigt bra men inramningen, eller kanske snarare frånvaron av den sätter jag frågetecken för. Likaså tycker jag att Sloveniens känns oväntat tam, trots att man hållit fast vid sin luftviolinist.

Ungefär så om dag sex! Här är alla länkar du behöver för att kolla in allt och därunder ett gäng bilder!

Repetitioner i Wien - sjätte dagen


Via eurovision.tv
Via esckaz.com
Litauen: Vaidas Baumila & Monika Linkyte - This Time
Irland: Molly Sterling - Playing with Numbers
San Marino: Michele Perniola & Anita Simoncini - Chain of Light
Montenegro: Knez - Adio
Malta: Amber - Warrior
Norge: Mørland & Debrah Scarlett - A Monster Like Me
Portugal: Leonor Andrade - Há Um Mar Que Nos Separa
Tjeckien: Marta Jandová & Václav Noid Bárta - Hope Never Dies
Israel: Nadav Guedj - Golden Boy
Lettland: Aminata - Love Injected
Azerbajdzjan: Elnur Huseynov - Hour of the wolf
Island: María Ólafs - Unbroken
Sverige: Måns Zelmerlöw - Heroes
Schweiz: Mélanie René - Time to Shine
Cypern: John Karayiannis - One Thing I Should Have Done
Slovenien: Maraaya - Here For You
Polen: Monika Kuszyńska - In the Name of Love
Presskonferens

Bilder

Litauen

San Marino

Malta

Portugal

Israel

Azerbajdzjan

Irland

Montenegro

Norge

Tjeckien

Lettland

Island

Schweiz

Slovenien

Cypern

Polen


Repetitioner i Wien - sjätte dagen Reviewed by Pierre on 22:15:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.