Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Bosnien Hercegovina gör comeback i Eurovision Song Contest!

Under de tre senaste upplagorna av Eurovision Song Contest har vi fått klara oss utan deltagande av Bosnien Hercegovina då man valt att stå över på grund av sviktande ekonomi hos det arrangerande tvbolaget BHRT. Nu blir det dock ändring på det - idag meddelades i ett pressmeddelande att man deltar i Stockholm nästa år!

Den här gången verkar man dessutom mena allvar - varje år sedan avhoppet har man flaggat att man tänker delta om ekonomin tillåter, men varje gång ändå hoppat av i slutändan. Dagens pressmeddelande säger att man har pengarna som behövs; en del bestående av insamlade medel och resten skjuts till av en sponsor - och därmed borde saken vara klar!

Därmed ser vi ut att kunna få 42 deltagarländer i Stockholm, två fler än förra året, men ännu kvarstår ett eller annat lite frågetecken i väntan på den officiella deltagarlistan! Ännu är det inte känt hur bosnierna tänker välja sitt tävlingsbidrag.

Det har var ju riktigt kul nyheter! Bland länderna vi saknat i de senare upplagorna är Bosnien Hercegovina utan tvekan det jag saknat mest då de stod mitt i en rad stabila och emellanåt ganska fantastiska bidrag när de valde att hoppa av efter 2012! Nu håller vi tummarna för att de tar vid på samma ställe som de slutade! Välkomna tillbaka Bosnien Hercegovina!
Bosnien Hercegovina gör comeback i Eurovision Song Contest! Reviewed by Pierre on 20:17:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.