Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Deen tävlar för Bosnien Hercegovina!

Igår (se här) fick vi det glädjande beskedet att Bosnien Hercegovina gör comeback i Eurovision Song Contest nästa år efter flera års frånvaro - och som för att riktigt stryka under att man verkligen kommer att dyka upp meddelade man idag också sitt val artist inför tävlandet i Stockholm under en presskonferens!

Det blir comeback även på artistfronten - Bosnien Hercegovina kommer att representeras av Fuad "Deen" Backović, sångerskan Dalal Midhat Talakić och cellisten Ana Rucner i Stockholm!

Det har gått elva år sedan den nu 33-årige Deen tog bosnierna till en niondeplats i Istanbul med sin In the Disco, landets dittills näst bästa eurovisionplacering. När han nu gör ett nytt försök kommer han att ha sällskap på scenen av den rutinerade cellisten Ana Rucner och en duettpartner, sångerskan Dalal Midhat Talakić som du t.ex. kan kolla in i videon till förra årets singel Gdje sam ja.

Låten de ska tävla med i maj kommer att presenteras först i februari - men i väntan på det passar det väl fint att kolla in Deens hmm... härligt kitschiga senaste försök - här är In the disco:

Deen tävlar för Bosnien Hercegovina! Reviewed by Pierre on 20:37:00 Rating: 5

1 kommentar:

  1. Blev en smula mindre entusiastisk över BiHs tävlan när jag läste det här om jag ska vara ärlig, då "In the Disco" var en riktig dynga till låt och det sämsta som landet skickat under detta århundrade. Men men, det är bara att hoppas att han är tillbaka med något helt annat denna gången! Är fortfarande sjukt glad att ett av mina favoritländer är tillbaka! :D

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.