Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Bli volontär under Eurovision Song Contest i Stockholm!

När nu Eurovision Song Contest går av stapeln här på hemmaplan har du möjlighet att göra en insats - och samtidigt få chansen att se din favorittävling lite mer från insidan!

Nu söker nämligen Stockholms stad hjälp, de behöver volontärer och delegationsvärdar som vill vara med och göra årets musikhändelse ännu mer magisk under eurovisionveckorna mellan den 5 och 15 maj nästa år!

Arbetsuppgifterna

Arbetsuppgifterna för en volontär är varierande. I Globenområdet finns uppgifter i presscentrat, som ledsagare mellan de olika arenorna, i informationsdiskar och kring logeområdet och i samband med förställningarna behövs också värdar. På Arlanda och Bromma flygplats välkomnas delegationerna och de dedikerade journalisterna när de anländer till Stockholm. Du möter besökarna, visar vägen och svarar på frågor. Det kommer också att behövas hjälp vid aktiviteter runt om i staden, på EuroClub, i Eurovision Village och på andra ställen där du visar vägen, svarar på frågor och hjälper besökarna att få bästa möjliga upplevelse.

En delegationsvärd agerar värd åt en av de deltagande ländernas delegationer under hela deras vistelse här. Du följer, hjälper och visar vägen från ankomst till avresa på deras eget språk. För uppgiften behöver man ha goda kunskaper om Stockholm.

Vem kan ansöka?

Så här beskriver Stockholms stad den som vill ansöka: Vi tror att du älskar att träffa människor, att du är nyfiken och tycker om att ge bra service. Du är stolt över din stad och vill inget hellre än att alla som besöker Stockholm ska smittas av din entusiasm. Du är inte rädd för att ta egna initiativ eller för att hugga i där det behövs, och du är flexibel och en glad person. Du är över 18 år och talar svenska och engelska flytande. Du som är delegationsvärd talar även delegationens språk.

Att anmäla sig

Du anmäler dig här senast den 25 januari 2016. För mer info, se Stockholms stads hemsida här.

Hade det inte varit för att jag har en sajt att sköta de där veckorna så hade jag förmodligen hoppat på det här tåget! Efter vad jag hört och sett så innebär volontärarbetet visserligen hårt arbete och långa dagar, men det är samtidigt en fantastisk upplevelse mitt uppe i händelsernas centrum! Din insats är dessutom väldigt viktig - utan volontärer, inget Eurovision Song Contest!

Har du varit eurovisionvolontär förut? Dela gärna dina erfarenheter i kommentarsfältet nedan!
Bli volontär under Eurovision Song Contest i Stockholm! Reviewed by Pierre on 17:04:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.