Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Måns Zelmerlöw naken för välgörenhet

Häromdagen avslöjades att Måns Zelmerlöw är en av programledarna i Eurovision Song Contest i Stockholm nästa år - och hans marknadsföringsteam har sannerligen inte legat på latsidan sedan dess!  Genast friades det till eurovisionpubliken med en fransk-engelsk version av senaste singeln Should Have Gone Home, nu med undertiteln Je Ne Suis Qu’un Homme - och nu slänger han också av sig kläderna för välgörenhet!

Han är en av fyra stjärnor som klär av sig naken i det senaste numret av Gay Times för att öka medveten om prostatacancer i samarbete med brittiska Prostate Cancer UK.

I en exklusiv intervju berättar han att han själv har en vän som drabbades bara 27 år gammal: Jag tycker att varje man, oavsett ålder, borde vara medvetna om symptomen, men så tror jag inte att det är, och att han är stolt över möjligheten att få vara med och stötta kampen på prostatacancer.

Riktigt smarrigt och med en angelägen inramning - smart drag där Måns! Jag tror nog att en och annan kan tänkas se ännu lite mer fram emot Eurovision Song Contest i Stockholm nästa år efter det här! Är du sugen på att se mer än bilderna nedan - tidningen kan du köpa här.
Måns Zelmerlöw nude

Måns Zelmerlöw naken för välgörenhet Reviewed by Pierre on 12:41:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.